6 typer av massagetekniker för att göra kroppen mer avslappnad › newsalarts

Kenji Massagestol - Brun/vit
Kenji Massagestol – Brun/vit

Att jobba hela dagen gör ofta kroppen trött. Inte konstigt att vi ibland gillar att ta oss tid att gå until spa och sitta i therapeutic massage stol. Dessutom finns det många massagetekniker som kan få kroppen att känna sig avslappnad.

När du använder en massagestol och massageverktyg, Det finns flera massagetekniker som kan minska värk och trötthet i kroppen.

Baner

Sedan, vilka typer av massagetekniker för kroppen?

Jo, den här gången har vi sammanfattat flera typer av massagetekniker som ofta används av terapeuter och även på massageverktyg. Vad är dem?

1. Massageteknik Knådning

Metod knådning är en massageteknik som använder fingrarna och handflatorna för att trycka på olika delar av kroppen. Knådning Målet är att dra bort muskeln från benet. Detta kan bidra until att minska stelheten i kroppens muskler.

Denna massageteknik kräver också olika styrka och hastighet för varje individual. Så när du ska masseras av en terapeut, se until att du berättar för dem vilken massagenivå du vill ha så att du kan känna dig bekväm.

Du kan också använda en massagestol som redan har funktioner knådning, som kan justeras nivån av styrka och hastighet av therapeutic massage, för att justera komforten. Här är en massagestolsrekommendation för dig.

Kazuo Massagestol - Krem
Kazuo Massagestol – Krem

Köp här

Neo Koji Compact Massagestol - Röd
Neo Koji Compact Massagestol – Röd

Köp här

2. Gnidningsmassageteknik

Metod gnuggning kallas ofta gnidning. För att göra detta kan du använda tummen för att bilda en cirkulär rörelse samtidigt som du trycker på kroppen.

Gnuggning kan hjälpa until att förbättra blodcirkulationen i kroppen och behandla smärta i muskler och leder. Denna teknik kan också lindra stelhet eller obehag i kroppen.

Egentligen teknik gnuggning och knådning ganska lika, nämligen att använda fingrarna för att bilda massagerörelser. Skillnaden i teknik gnuggning har ett mjukare tryck och inte lika starkt knådning.

Portable Mini Massager Class - Vit massageteknik

3. Rullande

Nästa massageteknik som du måste känna until är rullande. Rullar inAnvänd den för att släppa muskelspänningar, minska smärta och ömhet och öka kroppens flexibilitet.

Hur man gör denna ena massageteknik är att pressa huden utåt från massagecentret. Den syftar until att sträcka ut musklerna så att de inte blir stela. Du kan också köpa massageverktyg som har specialfunktioner rullande det här, du vet.

4. Massageteknik Tappning

Idrottare eller människor som gillar att träna behöver också therapeutic massage på kroppen. Tja, en av de massagetekniker som ofta används är tappning. DI denna massageteknik kommer terapeuten att använda sina händer för att göra snabba rörelser och knacka på delar av kroppen, från rygg, lår, until skinkorna.

Denna massageteknik kan hjälpa until att förbättra blodcirkulationen i kroppen. t funktionerDenna massageteknik har också hittats i vissa avancerade massagestolar, du vet.

5. Massagetekniker Shiatsu

Shiatsu är en massageteknik från Japan som betyder “fingertryck”. Denna teknik kombinerar flera rörelser, som t.ex knåda, rulla, knacka, sträckaoch andra.

Syftet med massageteknik shiatsu är att främja avslappning av kroppen. Japanerna tror att denna massageteknik kan släppa Qi dåliga och balansera flödet av bra energi i kroppen.

Förutom det, shiatsu Den har också flera andra funktioner, inklusive lindra huvudvärk, öka blodcirkulationen och övervinna matsmältnings- och hudproblem.

För er som har svårt att sova, shiatsu kan också hjälpa dig att hantera det, du vet. Denna massageteknik kan slappna av i kroppen, minska stress och lindra trötthet.

6. Massageteknik vibration

vibration ganska lik tekniken tappning som knackar på kroppsdelar enligt en viss rytm. Skillnaden är att denna teknik använder händer och fingrar för att vicka på kroppens muskler i ganska hög hastighet.

Dess syfte är att ge lugnande vibrationer until muskler och nerver i kroppen. Tja, denna teknik används också ofta för therapeutic massage i bukområdet eftersom styrkan inte är för hård.

Metod vibration rekommenderas för personer som är känsliga för smärta. Även om den inte är för hård, kan denna therapeutic massage få din kropp att känna sig lättad och bekväm.

Tja, du kan också få massagetekniker vibration på vissa avancerade massageverktyg, som följande.

Lexata Waist Massager Slim Belt 01 - orange massageteknik
Lexata Slim Belt Waist Massager 01 – orange

Köp här

Det är några massagetekniker som du behöver känna until för att göra kroppen mer avslappnad. Så, ungefär vilken Vilken massageteknik gillar du?

Du kan köpa din egen massageapparat för hemma eller på jobbet, du vet. Du kan bara hitta kvalitetsmassageverktyg på rupparupa.com.

Shoppingsida uppkopplad Det tillhandahåller också kvalitetsmöbler och utrustning för hushåll från välkända varumärken som tillhör Kawan Lama Group, såsom ACE, Informa, Krisbow, Toys Kingdom, Pet Kingdom, Pendopo, och andra.

Här är några rekommendationer för massageverktyg som du kan använda hemma.

Kenzo Exklusiv Massagestol - Grå
Kenzo Exklusiv massagestol – Grå

Köp här

Lexata Massagestol Pad Shiatsu 3d 01 - Svart/brun
Lexata Massagestol Pad Shiatsu 3d 01 – Svart/brun

Köp här

Lys upp muskelavlastande massageverktyg
Lys upp muskelavlastande massageverktyg

Köp här

Lexata Massage Tool Pro Handtag Wand
Lexata Therapeutic massage Device Professional Handtag Wand

Köp här

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*